Afwerkingsproducten

Het geheim zit in de details, vooral bij afwerkproducten voor houten meubels en vloeren. Ze zijn essentieel voor duurzaamheid en verfijning, beschermen en benadrukken de natuurlijke schoonheid van het hout.
Cépé afwerkproducten
Onze afwerkproducten
CEPE afwerkingsproducten
CéPé Impregneer
Is een tussenlaag die wordt aangebracht over de beits of op het kale hout voor een betere bescherming. Daarna kan de wasolie of witte wasolie worden aangebracht. Cépé Impregneer geeft zoveel mogelijk bescherming en samen met de wasolie of witte wasolie een prachtig effect. Let op: Vóór gebruik van CéPé European Antique Wasolie, CéPé Impregneer aanbrengen voor een betere bescherming van het hout. Wasolie kan níet afgelakt worden met Parket/meubellak.

CéPé European Antique Wasolie
Is een decoratief product opgebouwd uit natuurlijke oliën en is bestemd voor gebruik binnenshuis. CéPé wasolie is perfect te gebruiken in combinatie met de kleurbeitsen en de poldertinten met  CéPé Impregneer als tussenlaag. Het is toepasbaar op vrijwel elke houtsoort en geeft een mooie matte uitstraling aan uw vloer en meubels. CéPé wasolie is niet broeigevoelig. Verkrijgbaar in naturel en wit.

CéPé European Antique Witte Wasolie
Is een decoratief product opgebouwd uit natuurlijke oliën en is bestemd voor gebruik binnenshuis. Bij het afwerken met wasolie of witte wasolie dient eerst CéPé Impregneer te worden aangebracht. CéPé witte wasolie is perfect te gebruiken in combinatie met de kleurbeitsen en de poldertinten met CéPé Impregneer als tussenlaag. Deze witte wasolie geeft een wit effect in de nerven van het hout. CéPé witte wasolie is niet broeigevoelig.

CéPé European Antique Wax donker
Is een decoratief product en een ouderwets goede boenwas, vervaardigt naar een Oudhollands recept. Aanbevolen door antiquairs. Deze was geeft in combinatie met CéPé European Stain nr. 5 aan onbehandeld, kaal hout een antiek geloogd uiterlijk. Deze was is ook prima geschikt als onderhoudswas.

CéPé Europe Antique Wax Licht
Is een decoratief product en een ouderwets goede boenwas vervaardigd naar een Oudhollands recept. Aanbevolen door antiquairs. Deze was beschermt en verfraait de kleur van meubels, vloeren e.d. Deze was is ook uitermate geschikt als afwerklaag voor de CéPé European Antique Kleurbeits.
Laat je inspireren
Ontdek op ons Pinterest kanaal welke prachtige resultaten onze tevreden klanten hebben bereikt
Bekijken