Al meer dan 44 jaar een begrip

CéPé Producten is marktleider in het ontwikkelen van milieuvriendelijke beitsen, krijtverven en afwerkproducten. Deze ontwikkeling begon al in 1978. Toen er destijds nog niet zo werd omgekeken naar het milieu kwam CéPé Producten als eerste op de markt met unieke milieuvriendelijke producten.
ontdek ons verhaal

Onze geschiedenis

Sinds de oprichting in 1987 komen vakmanschap en passie voor kleur samen bij CéPé. Onze rijke geschiedenis begint met de gedreven oprichters, Cees en Mimi, die met een fundament hebben gelegd door hoogwaardige én duurzame verfproducten te ontwikkelen. Sinds jaar en dag is milieuvriendelijke productie de norm, lang voordat duurzaamheid een algemeen begrip werd.

in 2023 nam een jong team het roer over, met een belofte aan de erfenis van Cees en Mimi. Onze focus blijft onveranderd: Het produceren van hoogwaardige en mooie producten die bijdragen aan een duurzame toekomst, waarbij we altijd zullen knipogen naar het Nederlandse erfgoed.

Bij CéPé verbinden we het verleden met de toekomst, met respect voor traditie en ambacht. Tegelijkertijd koesteren we een sterke drang naar vooruitgang.