Verf met een groen verleden

Bij CéPé kijken we al sinds 1978 op een unieke manier naar verf. Onze verf draagt niet alleen bij aan een kleurrijke wereld, maar is ook lokaal geproduceerd, een écht Hollands product waar we met recht trots op zijn! Ontdek hier meer over onze reis en hoe we blijven streven naar duurzaamheid met een knipoog naar het verleden.
ontdek ons verhaal
01
Milieuvriendelijk

CéPé Producten is marktleider in het ontwikkelen van milieuvriendelijke beitsen, olieën en afwerkproducten.

02
Zonder oplosmiddel

Zónder oplosmiddel houdende bindmiddelen of milieuverontreinigende bestanddelen om het oude én nieuwe te doen her(be)leven.

03
Grondstoffen

CéPé zet zich in voor het gebruik van duurzame en natuurlijke grondstoffen. We streven ernaar om materialen te selecteren die hernieuwbaar zijn en geen schadelijke impact hebben op hetmilieu.

Interieurbeitsen
Watergedragen en verrijkt met natuurlijke mineralen. In warme houttinten die elegantie omarmen. Beide zijn krachtige bepalers in de sfeer en kunnen naadloos afgewerkt worden met onze lak.
Buitenolie
Onze Molenlijn® is de perfecte oplossing voor uw exterieur. Deze decoratieve olie is speciaal ontwikkeld op basis van biobased materialen.
Lakken
Deze lak wordt al jaren bijzonder gewaardeerd o.a. om de goede slijtvastheid op vloeren. Het is bestemd voor gebruik binnens-huis, toepasbaar op elke houtsoort.
Afwerkproducten
Onze producten voor een kwalitatief en blijvend mooi eindresultaat.