BUITENOLIE

CéPé Molenlijn Buitenolie is een duurzame buitenolie voor hardhout en zachthout met een uitstekende bescherming en een prachtige zacht matte uitstraling.
CÉPÉ MOLENLIJN® BUITENOLIE
Onze buitenolien
CéPé Molenlijn Buitenolie is een duurzame buitenolie voor hardhout en zachthout met een uitstekende bescherming en een prachtige zacht matte uitstraling. Bovendien is de olie reukloos en 100% natuurlijk. Een groot voordeel van de buitenolie van CéPé is dat het na verloop van jaren opnieuw aangebracht kan worden. De oude laag hoeft er dus niet af. Het oppervlak dient wel goed schoon en vetvrij gemaakt te worden, eventuele ruwe delen opschuren. Let op dat het hout goed droog is.  De olie dient dun opgebracht te worden door middel van een doek, spons of kwast. Spuiten is ook mogelijk. De olie heeft een duurzaamheid van 3 tot 5 jaar.
Alle series
Milieuvriendelijke decoratieve olie,
speciaal ontwikkeld voor buitenshuis.
Deze olie is een transparante, vochtregulerende, gekleurde olie op waterbasis. Deze olie is geschikt voor alle onbehandelde houtsoorten o.a. vuren, grenen, eiken, teak, meranti, bankirai etc. Dit product is uitermate geschikt voor reeds geïmpregneerd hout. De olie is anti-alg en schimmelwerend, wordt niet glad, en is UV beschermend. Dit product is niet broeigevoelig!

De olie is gebruiksklaar en dekt in een keer. WEL GOED DOORROEREN. U moet dit product dun aanbrengen met een kwast, doek of spons in de lengterichting van het hout.  Reinig uw hout met een huishoud schoonmaakmiddel. Daarna eventueel ruw hout gladschuren en stofvrij maken. Dan de olie in een dunne laag aanbrengen. Eventuele olieresten uitpoetsen met een doek. Olielaag goed laten drogen.

Laat je inspireren
Ontdek op ons Pinterest kanaal welke prachtige resultaten onze tevreden klanten hebben bereikt
Bekijken